ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Bebe Confort - Столче за кола 0-18кг Opal Total Black 2011 > Цени

Ъгъл Ъгъл
Bebe Confort - Столче за кола 0-18кг Opal Total Black 2011

Bebe Confort - Столче за кола 0-18кг Opal Total Black 2011

648 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 5Рейтинг: 5Рейтинг: 5Рейтинг: 5Рейтинг: 5 (1 мнение) напиши мнение >>

Винаги подходящ размаер от бебе до подрастващ
Децата растят бързо и преди да се осетите новороденото ви бебе се е превърнало в малко детенце. Това, което Bébé Confort Ви представя е Opal, комбиниран стол за кола в който вашето дете ще се чуства комфортно от бебе до четири годишно. Допълнителното пространство за краката в Bébé Confort Opal осигурява на бебето възможност да стои обарнато назад и въпреки това да е максимално защитено. Използва се един и същи колан който се обраща много лесно. Настройката на олбегалката за глава и ширината на седалката гарантират постоянен комфорт и сигурност на дете ви до четири години(около 18 кг). С...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Bebe Confort - Столче за кола 0-18кг Opal Total Black 2011 в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Bebe Confort - Столче за кола 0-18кг Opal Total Black 2011 кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Bebe Confort - Столче за кола 0-18кг Opal Total Black 2011 се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник