ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Мъжки парфюми > Azzaro Chrome EdT 30 ml Мъжки парфюм > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Azzaro Chrome EdT 30 ml Мъжки парфюм

Azzaro Chrome EdT 30 ml Мъжки парфюм

32,00 - 41,99 лв. (3 оферти)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория и Марка: Мъжки парфюми Azzaro. Azzaro Chrome е освежаващ цитрусов аромат за мъже. Лансиран е през 1996 г. Композицията включва нотки на ананас, розмарин, лимон и ароматни масла от портокалови цветове, циклама, кориандър, жасмин и дъб. Основните акорди са мускус, кедър, бразилско розово дърво, кардамон и сандалово дърво. Наличен в Uhanie.bg.
За марката: Loris Azzaro поставя началото на линия успешни парфюми за жени и мъже още през 1975 година. И до днес те са синоним на чувственост, и лукс. Дизайнерската къща има в актива си над 50 ухания, сред които и емблематичния за марката аромат - "Azzaro pour Homme". Последният се появява на пазара през 1978 година и до днес е...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Azzaro Chrome е освежаващ цитрусов аромат за мъже. Лансиран е през 1996 г. Композицията включва нотки на ананас, розмарин, лимон и ароматни масла от портокалови цветове, циклама, кориандър, жасмин и дъб. Основните акорди са мускус, кедър, бразилско розово дърво, кардамон и сандалово дърво. Наличен в Uhanie.bg.
За марката: Loris Azzaro поставя началото на линия успешни парфюми за жени и мъже още през 1975 година. И до днес те са синоним на чувственост, и лукс. Дизайнерската къща има в актива си над 50 ухания, сред които и емблематичния за марката аромат - "Azzaro pour Homme". Последният се появява на пазара през 1978 година и до днес е олицетворение на модерната класика. Поръчайте парфюм Azzaro от нас и открийте защо техния аромат е любим на толкова много хора по света!
Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник