ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Дамска шарена чанта в тъмнорозово, с капак, 2 дръжки,... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Дамска шарена чанта в тъмнорозово, с капак, 2 дръжки, стабилност

Дамска шарена чанта в тъмнорозово, с капак, 2 дръжки, стабилност

35,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Предлагаме на Вашето внимание една изключително необикновена и най - вече стабилна дамска чанта. Тя има изключителен дизайн, внос от Испания. Отличава се с голяма стабилност. Има трапецовидна форма, отвсякъде обшита за повече здравина. Стените са й твърдостоящи, дръжките са с метално окачване, двойно шити, с твърд пълнеж, обточени с висококачествена еко кожа, издържащи на силен опън. Това е чанта, която можете да натоварвате всекидневно и тя да Ви е вярна с години. Всеки един от нейните ръбове е с троен шев и допълнително обточване с кожа.
Десент фон - пепел от рози + цветни щампи. Те създават весело настроение и ще Ви помогнат да я комбинирате с много цветове от гардероба...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Дамска шарена чанта в тъмнорозово, с капак, 2 дръжки, стабилност в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Дамска шарена чанта в тъмнорозово, с капак, 2 дръжки, стабилност кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Дамска шарена чанта в тъмнорозово, с капак, 2 дръжки, стабилност се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник