ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Обеци > Супер блестящи позлатени с 24К обеци с голям кристал от... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Супер блестящи позлатени с 24К обеци с голям кристал от Англия

Супер блестящи позлатени с 24К обеци с голям кристал от Англия

16,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Обеци. Изключително стилни, нежни и красиви обеци внос от Англия. Не са китайски. Гарантирано качество! Те са със дълготрайно тройно позлатено с 24К златно покритие. Не предизвикват алергии. Без наличие на никел. На винт с позлатено тампонче за задържане зад ухото.
Всяка една обеца представлявa кошничка инкрустирана с един единствен, но за сметка на това голям бял кристал цирконии с блясък. Той отразява светлината невероятно тъй като е шлифован.Пречупването е на най - различни ъгли. Формата на кристалчето е като пресечена пирамида, чиийто ъгли от шлифоването, са подравнени и пресечени на една плоскост Това създава ефект на дълбочина. Блести...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Супер блестящи позлатени с 24К обеци с голям кристал от Англия в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Супер блестящи позлатени с 24К обеци с голям кристал от Англия кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Супер блестящи позлатени с 24К обеци с голям кристал от Англия се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Обеци в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник