ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Обеци > Супер блестящи позлатени с 24К обеци с голям кристал от... > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Супер блестящи позлатени с 24К обеци с голям кристал от Англия

Супер блестящи позлатени с 24К обеци с голям кристал от Англия

16,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Обеци. Изключително стилни, нежни и красиви обеци внос от Англия. Не са китайски. Гарантирано качество! Те са със дълготрайно тройно позлатено с 24К златно покритие. Не предизвикват алергии. Без наличие на никел. На винт с позлатено тампонче за задържане зад ухото.
Всяка една обеца представлявa кошничка инкрустирана с един единствен, но за сметка на това голям бял кристал цирконии с блясък. Той отразява светлината невероятно тъй като е шлифован.Пречупването е на най - различни ъгли. Формата на кристалчето е като пресечена пирамида, чиийто ъгли от шлифоването, са подравнени и пресечени на една плоскост Това създава ефект на дълбочина. Блести...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Изключително стилни, нежни и красиви обеци внос от Англия. Не са китайски. Гарантирано качество! Те са със дълготрайно тройно позлатено с 24К златно покритие. Не предизвикват алергии. Без наличие на никел. На винт с позлатено тампонче за задържане зад ухото.
Всяка една обеца представлявa кошничка инкрустирана с един единствен, но за сметка на това голям бял кристал цирконии с блясък. Той отразява светлината невероятно тъй като е шлифован.Пречупването е на най - различни ъгли. Формата на кристалчето е като пресечена пирамида, чиийто ъгли от шлифоването, са подравнени и пресечени на една плоскост Това създава ефект на дълбочина. Блести много красиво, нежно бяло сияние, което се забелязва веднага на ухото Ви!
Снимките са детайлни, правени с професионален апарат. Страхотен блясък на живо! Обеците отразяват семпло и секси всяка светлина попаднала върху им!
Размери:
диаметър на обецата - 1 см. / 10 mm /
Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник