ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Фотоапарати и камери > Фотоапарат Canon PowerShot A3400 IS Сребрист > Цени

Ъгъл Ъгъл
Фотоапарат Canon PowerShot A3400 IS Сребрист

Фотоапарат Canon PowerShot A3400 IS Сребрист

221 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория и Марка: Фотоапарати и камери Canon. PowerShot A3400 IS е перфектната комбинация от стил, опростеност и интелигентна технология. Заснемайте снимки с качеството на Canon и HD видео изключително лесно, като използвате интуитивния сензорен екран.- 16,0 мегапиксела- 28 mm обектив с 5x увеличение- Технология "Интелигентен IS" - компенсира заклащането на фотоапарата, за да гарантира, че всички снимки са резки и детайлни, дори и при пълно увеличение и ниска осветеност. Функцията автоматично настройва работата на оптичния стабилизатор на образа спрямо сцената, като избира измежду 6 режима, за да предотврати размазване.- Голям 7,5 cm (3,0”) сензорен LCD дисплей - осигурява лесен...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Фотоапарат Canon PowerShot A3400 IS Сребрист в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Фотоапарат Canon PowerShot A3400 IS Сребрист кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Фотоапарат Canon PowerShot A3400 IS Сребрист се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Фотоапарати и камери Canon в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник