ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Спортна дамска чанта торба в синьо и бежово, с голям джоб... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Спортна дамска чанта торба в синьо и бежово, с голям джоб отпред

Спортна дамска чанта торба в синьо и бежово, с голям джоб отпред

25,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Луксозна и удобна спортна дамска чанта тип торба. Среден обем. Чантата е с 2 бр. лентовидни дръжки, удобно за носене и през рамо. Няма дълга дръжка. Без капак е, само тип торба, закопчаваща се с централен цип. Цвят на чантата: наситено тъмно морско синьо + много светло бежово / почти мръсно бяло / .
Светлата част отпред представлява заоблен джоб с размери височина 20 см. и дължина хоризонтално 27 см. Джоба се закопчава с цип. Той е богато декориран - ще видите щампа на цветя, бродерия на очертани пепедуди, както и декорация от дървени копчета. Двете копчета наистина са от истинско дърво и са под формата на сърце и кръг. Зашити са към чантата. Щампите са качествени и ефектни....

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Спортна дамска чанта торба в синьо и бежово, с голям джоб отпред в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Спортна дамска чанта торба в синьо и бежово, с голям джоб отпред кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Спортна дамска чанта торба в синьо и бежово, с голям джоб отпред се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник