ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Книги > Тренировъчни упражнения и диктовки по български език. 1.... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Тренировъчни упражнения и диктовки по български език. 1. клас; Втора част. Основен етап

Тренировъчни упражнения и диктовки по български език. 1. клас; Втора част. Основен етап

2,50 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. Автор: Цветанова, М., Сергеева, Е., С Издателство: Слово Година: 2004 ISBN: None Корици: меки Страници: 144 Помагалото се състои от две части: "Подготвителен етап" и "Основен етап". Книжките могат успешно да се използват в часовете по задължителноизбираема подготовка, за допълнителна индивидуална работа в клас и за самоподготовка вкъщи. По забавен начин първокласникът се подготвя за устно и писмено общуване на книжовен български език.

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Тренировъчни упражнения и диктовки по български език. 1. клас; Втора част. Основен етап в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Тренировъчни упражнения и диктовки по български език. 1. клас; Втора част. Основен етап кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Тренировъчни упражнения и диктовки по български език. 1. клас; Втора част. Основен етап се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник