ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Лаптоп аксесоари > Масивна бизнес чанта за лаптоп и документи, 2 отд-я, 2... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Масивна бизнес чанта за лаптоп и документи, 2 отд-я, 2 дръжки

Масивна бизнес чанта за лаптоп и документи, 2 отд-я, 2 дръжки

29,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Лаптоп аксесоари. Страхотна бизнес чанта от инпрегниран тектил за лаптоп и документи. Изключително добра изработка, качествени материали. Доверите ли се на този продукт, ще имате изискана и здрава бизнес чанта с години. Гърбът на чантата е двойно подплатен и е удачен за малък лаптоп до 15,6 инча включително. Цвят: изцяло черен. Визията на продукта е изчистена и делова.
Чантата е изработена от импрегниран двоен текстил издържащ на силен опън и натоварване. Всичко е двойно шито.Предлага 2 вида дръжки - къси с кожа и дълга мобилна за носене през рамо. Всички ципове са с едри зъбци, метални машинки на циповете и дълги метални дърпалки, което улеснява употребата. Циповете са с голям диапазон на...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Масивна бизнес чанта за лаптоп и документи, 2 отд-я, 2 дръжки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Масивна бизнес чанта за лаптоп и документи, 2 отд-я, 2 дръжки кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Масивна бизнес чанта за лаптоп и документи, 2 отд-я, 2 дръжки се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Лаптоп аксесоари в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник