ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Дамска чанта крем меланж,2 дръжки,3 вътрешни прегради, 6... > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Дамска чанта крем меланж,2 дръжки,3 вътрешни прегради, 6 джоба

Дамска чанта крем меланж,2 дръжки,3 вътрешни прегради, 6 джоба

40,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. За дамите - почитателки на големите дами чанти, този продукт е за Вас! Тази красива и забележима чанта ще Ви радва с луксозна изработка и много качествена дебела еко кожа. Цвят на чантата - светъл крем меланж, наподобява като мляко с кафе, много , много светла версия на топло светлокафяво. Снимките са реални и цветът си отговаря.
Чантата е обемна, издължена по височината нагоре. Едно от нейните най - големи предимства са ВЪТРЕШНИТЕ ТРИ РАЗЛИЧНИ ОТДЕЛЕНИЯ. По средата отделението се закопчава с централен цип. А първото и третото отделение се закопчават с метални скрити тик - так копчета към стените на чантата от вътрешната страна. Вътрешността отделно предлага 3 много хубави...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
За дамите - почитателки на големите дами чанти, този продукт е за Вас! Тази красива и забележима чанта ще Ви радва с луксозна изработка и много качествена дебела еко кожа. Цвят на чантата - светъл крем меланж, наподобява като мляко с кафе, много , много светла версия на топло светлокафяво. Снимките са реални и цветът си отговаря.
Чантата е обемна, издължена по височината нагоре. Едно от нейните най - големи предимства са ВЪТРЕШНИТЕ ТРИ РАЗЛИЧНИ ОТДЕЛЕНИЯ. По средата отделението се закопчава с централен цип. А първото и третото отделение се закопчават с метални скрити тик - так копчета към стените на чантата от вътрешната страна. Вътрешността отделно предлага 3 много хубави полезни джобчета. А отвън на гърба на чантата имате друг голям джоб с цип.
Друг голям бонус за този модел са 2 - та вертикални големи джоба на предната лицева страна. Всеки един от тях е дълъг 21 см, а на вътре е дълбок около 10 см. Невероятно практичен модел. Дърпалките на циповете на джобовете са големи, двойни, кожени, дълги по 10 см - с тях лесно се работи с циповете.
Да не забравяме и дръжките И НАЙ - ВЕЧЕ СИСТЕМАТА ИМ НА ОГЪВАНЕ - ИЗЦЯЛО МЕТАЛ НА 180 ГРАДУСА. По - късите дръжки имат метална основа с нитове и механизмът им се върти наистина много, тоест така дръжките имат по - голям живот и издръжливост. В комплект с чантата получавате и дълга мобилна дръжка с метално окачване, която можете да сложите по Ваше желание.
Чантата е с отлично качество на изработка и стилна визия! Тя е за Вас!
Размери взети от предната лицева страна:
дължин хоризонтално в горната част - 36 см.
дължина хоризонтално в долната най - тясна част - 33 см.
височина вертикално в края на чантата - 33 см.
широчина дъно - 11 см.
къси дръжки в изправено положение - 22 см.
дълга дръжка - 118 см.
Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник