ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Дамска чанта от дебел плат канава, оранж еко кожа,... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Дамска чанта от дебел плат канава, оранж еко кожа, заключване

Дамска чанта от дебел плат канава, оранж еко кожа, заключване

27,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Внос Италия! Прекрасна дамска чанта, особено подходяща ЗА ЛЯТОТО и за всички дами, които обичат слънчевият и смел тъмноранжев цвят! Чантата е прекрасна, иновативна, модерна и здрава! Изработена е от два вида материал. Единият е масивна еко кожа - порестта, качествена и дебела в наситено оранжево. Другият материал изгражда "тялото" на чантата и е от дебел, двоен, уплътнен текстил, преплетени са два вида нишки и стоят мозаячно. Цвят на текстила - като слама, светло бежово. Текстилът е много дебел, не прозира и има голяма издръжливост. Прилива на няколко пласта канава, а на допир е като повърхността на куфарите - много здрав материал, който напълно предпазва вътрешното съдържание. За...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Дамска чанта от дебел плат канава, оранж еко кожа, заключване в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Дамска чанта от дебел плат канава, оранж еко кожа, заключване кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Дамска чанта от дебел плат канава, оранж еко кожа, заключване се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник