ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Луксозна дамска чанта в землист цвят, 2 отделения, еко... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Луксозна дамска чанта в землист цвят, 2 отделения, еко кожа маси

Луксозна дамска чанта в землист цвят, 2 отделения, еко кожа маси

45,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Чантата е изработена от качествена еко кожа в изцяло Землист цвят / цветът е тъмен, пастелен, нещо средно между тъмносиво и тъмнозелено. / Снимките са лично заснети на чантата, която получавате. Това е най - високият клас еко кожа, отлично качество на изработка. Кожата е супер масивна. Единственият друг цвят, са металните декорации по чантата. Те са в огледално златисто.
Чантата не е много висока, но е широка. Има цели 2 различни отделения, раздалечени едно от друго. Моля обърнете внимание, че основният обем е малко по - малък. Тоест предната и задната страна са по - високи от реалният обем. Това най - добре се вижда на страничната снимка. Предната и задната стена са от...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Луксозна дамска чанта в землист цвят, 2 отделения, еко кожа маси в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Луксозна дамска чанта в землист цвят, 2 отделения, еко кожа маси кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Луксозна дамска чанта в землист цвят, 2 отделения, еко кожа маси се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник