ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Прекрасна дамска тъмносива чанта със златисти лукс дръжки > Цени

Ъгъл Ъгъл
Прекрасна дамска тъмносива чанта със златисти лукс дръжки

Прекрасна дамска тъмносива чанта със златисти лукс дръжки

42,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Чантата е изработена от качествена еко кожа в изцяло наситено много тъмно графитено сив цвят. Снимките са лично заснети на чантата, която получавате. Ако изберете доставка по Еконт, ще имате възможност първо да прегледате артикула и да го заплатите само и единствено след Вашето лично одобрение. Това е най - високият клас еко кожа, отлично качество на изработка. Кожата е супер масивна. Единственият друг цвят, са металните декорации по чантата. Те са в огледално златисто.
Чантата не е много висока, но е широка. Моля обърнете внимание, че основният обем е малко по - малък. / на нивото на средният цип, чийто кожени двойни дърпалки се виждат отстрани/. Тоест предната и задната...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Прекрасна дамска тъмносива чанта със златисти лукс дръжки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Прекрасна дамска тъмносива чанта със златисти лукс дръжки кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Прекрасна дамска тъмносива чанта със златисти лукс дръжки се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник