ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Черна дамска чанта с прехлупваща лента,кожено копче,... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Черна дамска чанта с прехлупваща лента,кожено копче, супер кожа

Черна дамска чанта с прехлупваща лента,кожено копче, супер кожа

46,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Предлагаме на Вашето внимание една красива дамска чанта с елегантен дизайн. Чантата е изработена от качествена еко кожа в изцяло черен цвят. Допълнителен цвят - единствено коженото копче отпред. Внос от Италия!
Като обем чантата е със среден обем. Не е голяма. Дъното е твърдо и подсилено, широко очертано. Кожата на изработка е чудесна, луксозна, дебела, качествена, набраздена. Не е тънка.
Моделът е семпъл. Закопчаването е с централен черен цип, а от към гърба идва широка прехлупваща лента с облечено в кожа метално тик - так копче. То закопчава с тик - так механизъм лентатата към основното тяло и се явява един вид допълнително затваряне, освен външната красота, което...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Черна дамска чанта с прехлупваща лента,кожено копче, супер кожа в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Черна дамска чанта с прехлупваща лента,кожено копче, супер кожа кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Черна дамска чанта с прехлупваща лента,кожено копче, супер кожа се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник