ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Красива дамска чанта пепел от рози с безброй блестящи... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Красива дамска чанта пепел от рози с безброй блестящи камъчета

Красива дамска чанта пепел от рози с безброй блестящи камъчета

35,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Мили дами, доверете се на чара, качеството и изяществото на този невероятен модел дамска чанта, внос Испания, мода 2014 г.
Цветът на чантата е пастелен и универсален - пепел от рози. Цветът е убит, универсален, с мек оттенък. Тъмен нюанс смесица между тъмнорозово и топло кафяво. Цвят: пепел от рози.
Екипът ни сам прави снимките на реалната чанта, която ще получите, така, че няма да има разминавания във визия, цвят и размери. Изпращаме по Еконт с включена опция за предварително преглеждане и тестване от Ваша страна преди заплащане.
Чантата е с цилиндрична форма и много широко дъно. Представя полезен среден обем. Не е голяма. За Вашето удобство ще се погрижат 2 вида...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Красива дамска чанта пепел от рози с безброй блестящи камъчета в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Красива дамска чанта пепел от рози с безброй блестящи камъчета кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Красива дамска чанта пепел от рози с безброй блестящи камъчета се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник