ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Черна изчистена голяма дамска чанта торба без никакви... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Черна изчистена голяма дамска чанта торба без никакви декорации

Черна изчистена голяма дамска чанта торба без никакви декорации

40,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Мили дами, доверете се на чара, качеството и изяществото на този невероятен модел дамска чанта, внос Италия, мода 2014 г. Изработена е от качествена еко кожа.
Цветът е изцяло черен и по чантата няма никакви декорации, емблеми, катарами и др. Изцяло черна.. Снимките са реални и лично заснети, така, че ще получите това, което виждате. Моделът на чантата е тип торба с голям обем и твърдо дъно. Малко по - широка в горната си част. Има къси и дълга дръжка. Голям вътрешен обем. Вижте подробните размери в края на описанието.
Късите дръжки са лентовидни, от двойна кожа и с тях удобно се носи чантата и през рамо. Моделът е семпъл. Металното закачване на дългата дръжка на...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Черна изчистена голяма дамска чанта торба без никакви декорации в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Черна изчистена голяма дамска чанта торба без никакви декорации кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Черна изчистена голяма дамска чанта торба без никакви декорации се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник