ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Тъмносива дамска вертикална чанта с 2 отделения и 2 дръжки > Цени

Ъгъл Ъгъл
Тъмносива дамска вертикална чанта с 2 отделения и 2 дръжки

Тъмносива дамска вертикална чанта с 2 отделения и 2 дръжки

38,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Мили дами, доверете се на чара, качеството и изяществото на този невероятен модел дамска чанта, внос Италия, мода 2014 г. Изработена е от качествена еко кожа.
Цветът по етикет e тъмно графитено сива. Снимките са реални и лично заснети, така, че ще получите това, което виждате. Моделът на чантата е тип торба с голям обем. Дъното не е твърдо очертано. Самата чанта представлява два огромни джоба - отделения, зашити един към друг. Затова и дъното е двойно, като дъното на двете отделения.
Моделът разполага с 2 различни централни дълбоки отделения заемащи цялата вертикална част на чантата. Зашити са едно към друго по цялата си дължина. Всяко отделение е с отделен цип. Всеки...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Тъмносива дамска вертикална чанта с 2 отделения и 2 дръжки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Тъмносива дамска вертикална чанта с 2 отделения и 2 дръжки кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Тъмносива дамска вертикална чанта с 2 отделения и 2 дръжки се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник