ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Тъмносива лукс дамска чанта с висок борд, 2 отделения,... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Тъмносива лукс дамска чанта с висок борд, 2 отделения, мет. ел-т

Тъмносива лукс дамска чанта с висок борд, 2 отделения, мет. ел-т

42,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Предлагаме на Вашето внимание една красива дамска чанта с елегантен дизайн. Чантата е изработена от качествена еко кожа в изцяло тъмно сив цвят. По етикет е DARK GREY. Снимките са реални и лично заснети от екипа ни. Получавате това, което виждате. Изпращайки по Еконт, винаги включваме опция за предварително преглеждане и тестване. Тоест Вие ще заплатите чантата единствено и само след Вашето лично предварително одобрение!
Чантата е дълбока, среден размер, с оформено широко твърдо дъно и функционален обем. Нейната практичност идва от факта, че моделът разполага с 2 бр. различни отделения, всяко с отделен цип. Двете отделения са съвсем различни и леко отдалечени едно от друго....

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Тъмносива лукс дамска чанта с висок борд, 2 отделения, мет. ел-т в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Тъмносива лукс дамска чанта с висок борд, 2 отделения, мет. ел-т кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Тъмносива лукс дамска чанта с висок борд, 2 отделения, мет. ел-т се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник