ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Дамска червена висока чанта с 3 отд-я, кафяв джоб,... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Дамска червена висока чанта с 3 отд-я, кафяв джоб, златисти ел-т

Дамска червена висока чанта с 3 отд-я, кафяв джоб, златисти ел-т

42,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Предагаме на вниманието Ви един красив дизайн на дамска чанта удачен за всеки сезон и възраст. ВНОС ИТАЛИЯ. Материал: много мека, масивна, здрава, порестта еко кожа. Определно има вид на скъп и луксозен модел дамски аксесоар. Кожата е перфектна. Моделът е издължен височинно, тоест чантата е висока.
Цвят: ярко наситено червено / не е тъмно червено или бордо, наситено червено като кръв/ + меланж - бледо кремаво светлокафяво на предният джоб. Снимките са реални на самият продукт, който ще получите. Ако цветът Ви изглежд апо - различен, може да е от силното осветление при снимките или да зависи от настройките на Вашият монитор. Най - верният критерии е описанието тук с думи.

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Дамска червена висока чанта с 3 отд-я, кафяв джоб, златисти ел-т в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Дамска червена висока чанта с 3 отд-я, кафяв джоб, златисти ел-т кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Дамска червена висока чанта с 3 отд-я, кафяв джоб, златисти ел-т се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник