ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Сиво - зелена лукс дамска чанта с капак, златист богат... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Сиво - зелена лукс дамска чанта с капак, златист богат пискюл

Сиво - зелена лукс дамска чанта с капак, златист богат пискюл

39,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Предлагаме на Вашето внимание една уникална кожена чанта с елегантен дизайн! Чантата е изработена от качествена еко кожа в много шармантен , пастелен цвят: Сиво - зелено. По етикет е сива, но може да има нюанс и на пастелно тъмно зелено / зависи от възприятията на човек. / Това е висок клас еко кожа, максимално приближаваща се до ЕСТЕСТВЕНАТА. ВИСОК клас ЕКО КОЖА, отлично качество на изработка. Кожата е супер масивна. Единственият друг цвят са металните декорации по чантата. Те са в огледално златисто.
Чантата е трапецовидна заоблена форма, с много широко дъно - около 15 -17 см. / когато е с пълнеж /. Най - широка е в средата си хоризонтална част, достига до 46 см....

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Сиво - зелена лукс дамска чанта с капак, златист богат пискюл в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Сиво - зелена лукс дамска чанта с капак, златист богат пискюл кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Сиво - зелена лукс дамска чанта с капак, златист богат пискюл се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник