ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Страхотна дамска чанта 2 тона на бежово, 2 отд-я,... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Страхотна дамска чанта 2 тона на бежово, 2 отд-я, "Звездно небе"

Страхотна дамска чанта 2 тона на бежово, 2 отд-я, "Звездно небе"

29,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Страхотна елегантна светла чанта с акцент блестящи камъчета, които сме нарекли "Звездно небе". Тя е със среден обем и с дълга дръжка за носене през рамо. Не е много голяма, но е с практично разпределение и много удобна. Този модел ще побере всички Ваши нужни вещи при спешно / кратко излизане особено ако не сте фен или не Вие нужна просто голяма дамска чанта.
Чантата е от страхотна еко кожа . Цвят по етикет: TAUPE. Основното тяло и дръжка на чантата са от по - светъл тон бежово, от стабилна порестта еко кожа. Единствено капака, който е отпред, е от друг нюанс бежово, по -топло като цвят. Кожата на капака е с друга структура, подобно на велурена кожа. Тя е по - мека на...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Страхотна дамска чанта 2 тона на бежово, 2 отд-я, "Звездно небе" в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Страхотна дамска чанта 2 тона на бежово, 2 отд-я, "Звездно небе" кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Страхотна дамска чанта 2 тона на бежово, 2 отд-я, "Звездно небе" се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Чанти в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник