ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Чанти > Страхотна дамска чанта 2 тона на бежово, 2 отд-я,... > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Страхотна дамска чанта 2 тона на бежово, 2 отд-я, "Звездно небе"

Страхотна дамска чанта 2 тона на бежово, 2 отд-я, "Звездно небе"

29,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Чанти. Страхотна елегантна светла чанта с акцент блестящи камъчета, които сме нарекли "Звездно небе". Тя е със среден обем и с дълга дръжка за носене през рамо. Не е много голяма, но е с практично разпределение и много удобна. Този модел ще побере всички Ваши нужни вещи при спешно / кратко излизане особено ако не сте фен или не Вие нужна просто голяма дамска чанта.
Чантата е от страхотна еко кожа . Цвят по етикет: TAUPE. Основното тяло и дръжка на чантата са от по - светъл тон бежово, от стабилна порестта еко кожа. Единствено капака, който е отпред, е от друг нюанс бежово, по -топло като цвят. Кожата на капака е с друга структура, подобно на велурена кожа. Тя е по - мека на...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Страхотна елегантна светла чанта с акцент блестящи камъчета, които сме нарекли "Звездно небе". Тя е със среден обем и с дълга дръжка за носене през рамо. Не е много голяма, но е с практично разпределение и много удобна. Този модел ще побере всички Ваши нужни вещи при спешно / кратко излизане особено ако не сте фен или не Вие нужна просто голяма дамска чанта.
Чантата е от страхотна еко кожа . Цвят по етикет: TAUPE. Основното тяло и дръжка на чантата са от по - светъл тон бежово, от стабилна порестта еко кожа. Единствено капака, който е отпред, е от друг нюанс бежово, по -топло като цвят. Кожата на капака е с друга структура, подобно на велурена кожа. Тя е по - мека на докосване, но като цяло капака си е твърд, не се извива. Върху капака са разпръснати здраво залепени малки бели шлифовани камъчета с бял блясък. Те са разположени по интересен начин. Отгоре надолу стават все по - гъсто разположени, като най - много са в края на капака. Заради преливащия ефект с бели бляскави звезди сме я нарекли "Звездно небе".
Цветовете и снимките са реални, лично заснети от екипа ни. Получавате това, което виждате. Ако изпратим пратката Ви по Еконт, винаги включваме опцията за предварително преглеждане и тестване преди заплащане с оглед на Вашето удобство.
Капака се затваря със метално тик - так копче/ .Повдигнете ли го, ще видите 2 - те различни отделения.
Първото отделение е централно. То е с дълбочина 26 см. Второто отделение е по - малко, по - изпъкнало напред и с дълбочина - 21 см. Всяко си има отделен цип.
Вътрешността е облицована със здрав текстилен цвят. Допълнителни джобчета има само в по - голямото отделение. На едната му вътрешна стена ще видите 2 бр. открити текстилни джобчета, а на отсрещната стена - джоб с цип за документи.
Чантата се носи с дълга 140 см. дръжка, която се регулира спрямо Вашето желание.
Размери :
дължина хоризонтално на ниво дъно - 26 см., а на ниво капак в горната част - 24 см.
височина / вертикално / - 26 см.
дълбочина / широчина дъно / - 9-11 см./ двете отделения заедно отдолу /
дълга дръжка - 140 см.
Ъгъл Ъгъл

Всички марки Чанти:

Чанти Mango Чанти Bertoni
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник