ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Мъжки парфюм Azzaro Decibel EDT 100 ml > Цени

Ъгъл Ъгъл
Мъжки парфюм Azzaro Decibel EDT 100 ml

Мъжки парфюм Azzaro Decibel EDT 100 ml

40,00 - 45,99 лв. (2 оферти)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Azzaro. Decibel е ориенталски пикантен аромат за мъже, лансиран в края на 2011 година. Течността е затворена в необикновен флакон във формата на микрофон. Свежото начало на композицията се дължи на мандарина и алдехиди. Сърцевината е необикновена комбинация от ликорица (сладник), виолетка и тамян. Остатъчният аромат има дървесни оттенъци, благодарение на ветивер, зърна тонка и топла ванилия. Наличен в Uhanie.bg.
За марката: Loris Azzaro поставя началото на линия успешни парфюми за жени и мъже още през 1975 година. И до днес те са синоним на чувственост, и лукс. Дизайнерската къща има в актива си над 50 ухания, сред които и емблематичния за...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Мъжки парфюм Azzaro Decibel EDT 100 ml в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Мъжки парфюм Azzaro Decibel EDT 100 ml кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Мъжки парфюм Azzaro Decibel EDT 100 ml се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник