ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > ВЪЗДУШНА ПУШКА WALTHER MOD.1250 DOMINATOR 5.5mm > Цени

Ъгъл Ъгъл
ВЪЗДУШНА ПУШКА WALTHER MOD.1250 DOMINATOR 5.5mm

ВЪЗДУШНА ПУШКА WALTHER MOD.1250 DOMINATOR 5.5mm

960 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Walther. Въздушната пушка Валтер 1250 Доминатор е предназначена за лов на дребен дивеч и пернати, и развлекателна стрелба по мишени. Изстрелва сачмите с помощта на резервоар със сгъстен въздух, монтиран под цевта. При пълно компресиране, налягането достига до 300 bar и с едно зареждане може да изстреля над 100 сачми. Дулната енергия е в порядъка на 40 J, а началната скорост на сачмата – 300 m/s. Ложата и прикладът се изработват в едно цяло от синтетика, като прикладът е тип Монте Карло, с полупистолетна ръкохватка и гумен задтилък. Зареждането и презареждането се осъществява посредством ръкохватка от дясната страна на цевната кутия.Тази въздушна...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за ВЪЗДУШНА ПУШКА WALTHER MOD.1250 DOMINATOR 5.5mm в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите ВЪЗДУШНА ПУШКА WALTHER MOD.1250 DOMINATOR 5.5mm кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта ВЪЗДУШНА ПУШКА WALTHER MOD.1250 DOMINATOR 5.5mm се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник