ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Въздушен пистолет Hatsan AT-P1 6.35 мм. > Цени

Ъгъл Ъгъл
Въздушен пистолет Hatsan AT-P1 6.35 мм.

Въздушен пистолет Hatsan AT-P1 6.35 мм.

549 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Hatsan. Най-новият модел въздушен пистолет на Hatsan. Моделът е тип ПЦП. Енергията се получава от бутилка сгъстен въздух. AT-P1 6.35мм. е деветзаряден със странично презареждане на съчмите. Прецизна нарезна цев със стандартна ½ UNF резба за монтиране на саундмодератор. Ергономична полимерна ръкохватка. Сменяем алуминиев резервоар за въздух с обем 50 сс с вграден уред за показване на налягането. Накрайник за пълнене и бързо изпразване на цилиндъра. Въздушен пистолет Hatsan AT-P1 6.35 мм. има система “Anti-double pellet feed" - предотвратява зареждането на повече от една съчма в цевта и "Anti-knock system" - предотвратява изтичането на въздух при...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Въздушен пистолет Hatsan AT-P1 6.35 мм. в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Въздушен пистолет Hatsan AT-P1 6.35 мм. кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Въздушен пистолет Hatsan AT-P1 6.35 мм. се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник