ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Полунощ е самотно място - Труд > Цени

Ъгъл Ъгъл
Полунощ е самотно място - Труд

Полунощ е самотно място - Труд

2,70 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Барбара Ърскин Издател: Труд Една английска писателка се разделя с любимия си и пристига в самотна къща на брега на морето, за да пише книга. Един римски консул убива невярната си съпруга и възлюбения й - друид. Двете случки, разделени от 2000 години, се оказват преплетени в единна верига от любовта, ревността, страха, семейната привързаност, саможертвата. Барбара Ърскин, нашумяло име в днешната английска литература, е създала роман, в който смесва духа на готическите произведения на Мери Шели и на днешната женска проза с нейните еманципирани героини.

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Полунощ е самотно място - Труд в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Полунощ е самотно място - Труд кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Полунощ е самотно място - Труд се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник