ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > PRISMA DE EJERCICIOS. NIVEL A1 COMIENZA - Колибри > Цени

Ъгъл Ъгъл
PRISMA DE EJERCICIOS. NIVEL A1 COMIENZA - Колибри

PRISMA DE EJERCICIOS. NIVEL A1 COMIENZA - Колибри

10,80 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: María Ángeles Casado, Anna Martínes, Ana María Romero Издател: Колибри Учебното помагало с упражнения и граматика PRISMA DE EJERCICIOS A1 Comienza е предназначено за начинаещи и малко напреднали в изучаването на испанския език като чужд, на равнище А1 по Общата европейска езикова рамка. Тук ще намерите: - 12 учебни единици с граматични упражнения и текстове за четене с разбиране - граматично приложение в 12 раздела с обяснения на български и примери на испански език - отговорите на всички упражнения - речник PRISMA DE EJERCICIOS A1 може да се използва като самостоятелно учебно помагало за усвояване на знанията и уменията, предвидени...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за PRISMA DE EJERCICIOS. NIVEL A1 COMIENZA - Колибри в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите PRISMA DE EJERCICIOS. NIVEL A1 COMIENZA - Колибри кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта PRISMA DE EJERCICIOS. NIVEL A1 COMIENZA - Колибри се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник