ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Игри и играчки > Пижамка за момче с робот и джип и с вата > Цени

Ъгъл Ъгъл
Пижамка за момче с робот и джип и с вата

Пижамка за момче с робот и джип и с вата

22,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Игри и играчки. Предлагаме Ви висококачествена детска леко ватирана пижамка за момченце от 100% памук за есенно - зимният период. Производител: Венера Стил. Пижамката се състои от горнище и долнище. Горнището е издържано в пастелно зелено + бяло с цвят шампанско. На горнището има щампа на на робот и голям джип . Долнището е с ластик на кръстчето и е отново пастелно зелен цвят. Освен, че е от чист памук, другият плюс е, че щампата е сито печат, не се лющи и не пада. Отлична изработка и много високо качетво! Детето Ви ще се радва, че има дрешка в спортен стил за момче - подарете му това щастие!
Размер според ръстта на детето.

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Пижамка за момче с робот и джип и с вата в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Пижамка за момче с робот и джип и с вата кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Пижамка за момче с робот и джип и с вата се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Игри и играчки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник