ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Мъжки гривни > Мъжка гривна BSS293 - Dark Moon > Цени

Ъгъл Ъгъл
Мъжка гривна BSS293 - Dark Moon

Мъжка гривна BSS293 - Dark Moon

59,99 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория и Марка: Мъжки гривни Dark moon. Каталог 2014 на DarkMoon. Изделието е изработено от неръждаема медицинска стомана -не се огъват и не се чупят; -никога не променят своя цвят; -не потъмняват; -не причиняват алергии и нежелани реакции; -не отделят никелови соли върху кожата. Всички изделия са изработени посредством използването на уникална технология, наречена електролиране: електро-химическа енергия отстранява и най-малките неравности по изделията. Резултатът е перфектно изглаждане на повърхностите върху бижутата. Дължина на гривната: 210 мм.

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Мъжка гривна BSS293 - Dark Moon в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Мъжка гривна BSS293 - Dark Moon кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Мъжка гривна BSS293 - Dark Moon се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Мъжки гривни Dark moon в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Мъжки гривни:

Мъжки гривни Dark moon
Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник