ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Dies und Das Neu - Летера > Цени

Ъгъл Ъгъл
Dies und Das Neu - Летера

Dies und Das Neu - Летера

22,50 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: М. Вернинг, М. Мондело Издател: Летера Dies und Das Neu е надеждно помагало за усвояване и затвърждаване на структурата на немския език, което същевременно представя подробно и изчерпателно употребата на немски език. Предимства: - ясна структура, кратки и точни обяснения с много примери - лесна за използване и удобна за справка - подразделянето на нива А1, А2, В1 и Допълнителни материали напълно отговаря на Общата европейска езикова рамка и дава възможност граматиката да се усвоява в строга прогресия, ученето да е осъзнато и учащият да може да проверява достигнатото ниво - Dies und Das Neu е изключително подходяща за самостоятелна...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Dies und Das Neu - Летера в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Dies und Das Neu - Летера кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Dies und Das Neu - Летера се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник