ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Дамска СИНЯ пазарска количка с бели филизи цветя, двойна... > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Дамска СИНЯ пазарска количка с бели филизи цветя, двойна дръжка

Дамска СИНЯ пазарска количка с бели филизи цветя, двойна дръжка

25,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Внимание: В графата " Пазарски колички" в сайта ни можете да поръчате резервни колелца към тези колички. Можете да поръчате по телефона на номер 0899/35-4444.
Снимките на продуктите, които виждате са собственост на сайта ни - www.buyme-bg.com. Забранено е тяхното копиране, както и на текста на описанието на продуктите! Снимките са наши и са лично заснети. Получавате това, което виждате без разминаване във визия, цветове, размери или описание! Винаги включваме опция за предварителен преглед и тест от Ваша страна преди заплашане, за да се уверите, че е всичко наред с поръчаните от Вас артикули. Можете да направите поръчка тук чрез регистрация в сайта или да се обадите на номер...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Внимание: В графата " Пазарски колички" в сайта ни можете да поръчате резервни колелца към тези колички. Можете да поръчате по телефона на номер 0899/35-4444.
Снимките на продуктите, които виждате са собственост на сайта ни - www.buyme-bg.com. Забранено е тяхното копиране, както и на текста на описанието на продуктите! Снимките са наши и са лично заснети. Получавате това, което виждате без разминаване във визия, цветове, размери или описание! Винаги включваме опция за предварителен преглед и тест от Ваша страна преди заплашане, за да се уверите, че е всичко наред с поръчаните от Вас артикули. Можете да направите поръчка тук чрез регистрация в сайта или да се обадите на номер 0899/35-4444. Доставката по Еконт е за 1 ден. Цената до офис на Еконт , когато пратката е до поискване е 4.50 лв.
Пазарската количка Ви помага като:
- Не усещате тежестта при преноса на товари тъй като е под наклон; - Пренасяте до 40 к.г без проблем в количка с женствена, красива и модерна визия; Лесно се прибира в гардероб, килер, не заема място. Колелцата се свалят, дъното е подвижно;
- Здрав и качествен продукт с двойна дръжка за по - голямо удобство на захващане според височината на ползвателя; - перящ се текстилен кош с наситени цветове;
- Много подходящ и най - вече практичен подарък за възрастни роднини или хора, които пазарувайки често, не желаят вече да ползват найлонови торбички;
-Пристягаще се горна част - Вие определяте колко да е широко "гърлото" на количката. Пристягащата част е в специален шев,. Връзките за пристягане са дебели и са с големи стопери, няма да се измушкват. Отгоре се покрива с овален капак.
- . В случай, че е нужно да поспрете, то количката се застопорява на едно място отново чрез удължената СТОМАНЕНА конструкция и стои самостоятелно изправена. Металната част ще поеме тежестта на всеки багаж до 40 кг. Количката е изработена е от олекотена сплав и е невероятно лека - само 1,8 кг.
- Заден джоб с цип за документи, ценности, дребни вещи. Има твърдо подвижно дъно.
- Колелцата са по - здрави спрямо обикновените черни. Моля вижте сайта ни www.buyme-bg.com, графа "Пазарски колички" за да проверите наличността и цветовете на резервните колелца, с които разполагаме към момента.
Избран цвят : Наситено ТЪМНОСИНЯ с филизи и извивки на красиви бели цветя.
Снимките са реални. Можем да Ви я изпратим по Еконт с опция за предварителен преглед и тест, ако изберете този куриер при формирането на поръчката Ви.
Доставката до офис на Еконт е най - евтина. Излиза 4.60 лв. Срок - 1 ден.
Благодарим Ви за вниманието! Ако имате въпроси или нужда от съдействие, моля не се колебайте да се свържете с нас! Ние целим единствено и само Вашето максимално задоволство!
Размерите на количката са:
разстояние между колелетата - 30 см
височина на количката включително с дръжката - 90 см.
височина вертикално на платовия кош - 50 см.
дължина хоризонтално на коша - 36 см.
широчина дъно на коша - 22 см.
побира между 30 и 35 кг. багаж.
Стамена метална конструкция.
При интерес е възможно доставянето на резервни колела.
тегло: 1.8 кг.
Стоманена дръжка - дебелина 16мм*07 мм.
размер на колелото - диаметър - 17.5 см.
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник