ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Versace Versace Woman /дамски/ eau de parfum 50 ml (без... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Versace Versace Woman /дамски/ eau de parfum 50 ml (без кутия, с капачка)

Versace Versace Woman /дамски/ eau de parfum 50 ml (без кутия, с капачка)

30,99 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Versace. Versace Woman е модерен, светъл флорален аромат, с плодови и дървесни нюанси. Наситеното флорално начало включва жасмин, дива роза, листа на червен ясмин и бергамот. Силната и енергийна сърцева нотка е съставена от лотoс, слива, къпина и син кедър. Хипнотизиращият краен акорд е композиран от мускус, сив кехлибар и ценни дървеса. Versace Woman е елегантен, прелъстителен аромат за жени с модерно усещане за красотата. Представен е през 2000 година.

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Versace Versace Woman /дамски/ eau de parfum 50 ml (без кутия, с капачка) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Versace Versace Woman /дамски/ eau de parfum 50 ml (без кутия, с капачка) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Versace Versace Woman /дамски/ eau de parfum 50 ml (без кутия, с капачка) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник