ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Samsung S-View Flip Case EF-CA520PFEGWW - оригинален... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Samsung S-View Flip Case EF-CA520PFEGWW - оригинален кожен калъф за Samsung Galaxy A5 (2017) (златист)

Samsung S-View Flip Case EF-CA520PFEGWW - оригинален кожен калъф за Samsung Galaxy A5 (2017) (златист)

79,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Samsung. Производител: SamsungМодел: S-View Flip CaseСериен номер: EF-CA520PFEGWW Продуктът е оригинален и с интересен дизайн,който ви дава възможност да виждате определени неща от самия дисплей (S-View функция) и да разговаряте без да го отваряте. Калъфът е лек и тънък,отваря се като книга- хоризонтално. Това е твърд кейс, който съчетава:-устойчив поликарбонат за основа и гръб,-еко кожа, за предната част-микрофибър за вътрешносттаТелефонът ви е предпазен както от удари,изпускане, така и от ожулвания и запрашаване (shock absorbent/shockproof).Работете с телефона си и без да го изваждате от кейса.Удобство за вас е и отделението за карти, което...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Samsung S-View Flip Case EF-CA520PFEGWW - оригинален кожен калъф за Samsung Galaxy A5 (2017) (златист) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Samsung S-View Flip Case EF-CA520PFEGWW - оригинален кожен калъф за Samsung Galaxy A5 (2017) (златист) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Samsung S-View Flip Case EF-CA520PFEGWW - оригинален кожен калъф за Samsung Galaxy A5 (2017) (златист) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник