ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > 4smarts Wireless Mono-Headset TalkClip B1 - безжична... > Цени

Ъгъл Ъгъл
4smarts Wireless Mono-Headset TalkClip B1 - безжична слушалка с управление на звука и микрофон за мобилни устройства (черен)

4smarts Wireless Mono-Headset TalkClip B1 - безжична слушалка с управление на звука и микрофон за мобилни устройства (черен)

49,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Производител: 4smartsМодел: Mono-Headset TalkClip B1EAN: 4250774925306Factory-no.: 4S462706Удобна безжична моно слушалка с магнитно захващане и клипс за дрехиВибрираща аларма при получаване на входящо повикванеМагнитът задържа слушалката на място, когато не се използваБутон за управление на звука, повикванията и музикатаMultipoint: може да се сдвоява едновременно с няколко устройстваУдобна за слушане на музика и разговориКристално чист звук, докато провеждате разговори и слушате музика, благодарение на вградения A2DP аудио протоколМикро-USB порт за зарежданеBluetooth версия: V4.1Chipset: CSR8615Батерия: 70mAhВреме за разговор: до 3,5...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за 4smarts Wireless Mono-Headset TalkClip B1 - безжична слушалка с управление на звука и микрофон за мобилни устройства (черен) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите 4smarts Wireless Mono-Headset TalkClip B1 - безжична слушалка с управление на звука и микрофон за мобилни устройства (черен) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта 4smarts Wireless Mono-Headset TalkClip B1 - безжична слушалка с управление на звука и микрофон за мобилни устройства (черен) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник