ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Хари Потър и Стаята на тайните, книга 2 (илюстровано... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Хари Потър и Стаята на тайните, книга 2 (илюстровано издание) - Егмонт

Хари Потър и Стаята на тайните, книга 2 (илюстровано издание) - Егмонт

42,75 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Дж. К. РоулингИздател: ЕгмонтКогато малкото опърпано домашно духче Доби се появява неочаквано на „Привит Драйв“ и настоява Хари да не се завръща в „Хогуортс“, момчето заподозира, че това е работа на неговия враг Драко Малфой. Вече далеч от ужасните Дърсли, благодарение на Рон Уизли и една магическа летяща кола, Хари прекарва остатъка от лятото в Хралупата. Животът със семейство Уизли е така изпълнен с разсейващи вълшебства, че Хари бързо забравя за страховитите предупреждения на Доби. Но обратно в училището зловеща заплаха, изписана в мрачен коридор, напомня за предсказанието на Доби, че ще се случат ужасяващи неща… Джим Кей,...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Хари Потър и Стаята на тайните, книга 2 (илюстровано издание) - Егмонт в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Хари Потър и Стаята на тайните, книга 2 (илюстровано издание) - Егмонт кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Хари Потър и Стаята на тайните, книга 2 (илюстровано издание) - Егмонт се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник