ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Витамини и добавки > Vitamin E-400 > Цени

Ъгъл Ъгъл
Vitamin E-400

Vitamin E-400

28,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Витамини и добавки. VITAMIN Е 400 е хранителна добавка, която се състои от един от най-важните антиоксиданти. Антиоксидантите са хранителни вещества, които имат способността да се свързват и да неутрализират по химичен път вредните молекули както и свободните радикали. Свободните радикали са молекули или атоми, които по химичен път могат да се свързват с ДНК, протеини и клетки и да ги увреждат. Свободните радикали се натрупват вследствие на стрес и усилено трениране. Vitamin Е 400 не само пази организма ви от болести, но играе и основна роля в натрупването на мускулна маса и червени кръвни телца. Vitamin Е 400 забавя процеса на стареене, поддържа кожата и...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Vitamin E-400 в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Vitamin E-400 кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Vitamin E-400 се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Витамини и добавки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Витамини и добавки:

За момента няма разпознати марки Витамини и добавки
Продукт: Търси и сравни цени
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник