ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Prodigee Wallegee Case - кожен калъф, тип портфейл с... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Prodigee Wallegee Case - кожен калъф, тип портфейл с отделящ се кейс и поставка за iPhone XS, iPhone X (кафяв)

Prodigee Wallegee Case - кожен калъф, тип портфейл с отделящ се кейс и поставка за iPhone XS, iPhone X (кафяв)

79,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Case. Производител: Prodigee Модел: Wallegee Case Фабричен номер: IPH8-WAL-BRN EAN: 818804018806 Прецизна изработка от висококачествена еко кожа Хоризонтален флип дизайн (подобно на портфейл) - не е нужно да вадите телефона от калъфа, за да го използвате Иновативен дизайн, който съчетава най-доброто от това да притежавате кожен калъф, тип портфейл и отделен кожен кейс за вашия телефон Телефонът се поставя в кожения кейс, който може да бъде използван самостоятелно, а при необходимост, може да бъде превърнат и в цялостен кожен калъф, благодарение на механизма за закрепяне на кожения кейс към кожения калъф Практичен и стилен кожен калъф за вашето...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Prodigee Wallegee Case - кожен калъф, тип портфейл с отделящ се кейс и поставка за iPhone XS, iPhone X (кафяв) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Prodigee Wallegee Case - кожен калъф, тип портфейл с отделящ се кейс и поставка за iPhone XS, iPhone X (кафяв) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Prodigee Wallegee Case - кожен калъф, тип портфейл с отделящ се кейс и поставка за iPhone XS, iPhone X (кафяв) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник