ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Витамини и добавки > Vitamin B Komplex > Цени

Ъгъл Ъгъл
Vitamin B Komplex

Vitamin B Komplex

24,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Витамини и добавки. Vitamin B Komplex е продукт подпомагащ доброто усвояване на белтъчините (протеините) и въглехидратите. Укрепва имунната система и способства за синтеза на нуклеиновите киселини, възпира остаряването.
Витамин В6 способства за преобразуването на есенциалната аминокиселина триптофан в ниацин. Предпазва от различни кожни заболявания, намалява нощните мускулни спазми, изтръпването на дланите и някои форми на неврит на крайниците. Действа като естествен диуретик.
Състав: Малтодекстрин, желатин (капсулата), ниацин, калциев-ди пантотенат, витамин B6, витамин B2, витамин B1, витамин B12, фолиева киселина.

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Vitamin B Komplex в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Vitamin B Komplex кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Vitamin B Komplex се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Витамини и добавки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Витамини и добавки:

За момента няма разпознати марки Витамини и добавки
Продукт: Търси и сравни цени
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник