ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Витамини и добавки > Витамин A & D 25000/1000 IU > Цени

Ъгъл Ъгъл
Витамин A & D 25000/1000 IU

Витамин A & D 25000/1000 IU

12,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Витамини и добавки. Витамин А се среща в приридата в две форми - предварително формиран витамин А (ретинол) и каротин
(известен и като провитамин А. Съществува и бета-каротин - биологически по-активна форма на каротина). Тъй като подпомага възстановяването на тъканите витамин А е изключително важен за спортуващите хора (и не само за тях). Витамин А подобрява зрението или по-скоро липсата му влошава зрението. Витамин А подобрява имунната система като подпомага дейсвието на лимфоцитите.
Витамин D се получава главно чрез радиация, а именно чрез слънчевите лъчи. Главната му функция е да регулира усвояването на калция и да се грижи за достигането на...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Витамин A & D 25000/1000 IU в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Витамин A & D 25000/1000 IU кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Витамин A & D 25000/1000 IU се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Витамини и добавки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Витамини и добавки:

За момента няма разпознати марки Витамини и добавки
Продукт: Търси и сравни цени
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник