ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Витамини и добавки > Витамин B-50 комплекс > Цени

Ъгъл Ъгъл
Витамин B-50 комплекс

Витамин B-50 комплекс

19,90 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Витамини и добавки. За всички спортуващи витамините от B- комплекса са най-важни, тъй като те имат много и разнообразни свойства. Витамините от B комплекса са: тиамин(B1), рибофлавин(B2), ниацин(B3), пантотениева киселина(B5), пиридоксин(B6), биотин(B7), фолиева киселина(B9) и кобаламин(B12). B-комплекса подобрява усвояването на протеина, мазнините и въглехидратите. Предозирането с витамин B е невъзможно, защото излишните количества се изхвърлят от тялото. Освен, че са силни като комплекс повечето от витамините от B-комплекса имат и индивидуални свойства - B6 е добър протектор за черния дроб, B12 е необходим за отделянето на енергия и др. B-комплекса има силни синергистични свойства, поради което...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Витамин B-50 комплекс в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Витамин B-50 комплекс кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Витамин B-50 комплекс се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Витамини и добавки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Витамини и добавки:

За момента няма разпознати марки Витамини и добавки
Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник