ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Витамини и добавки > Витамин C-1000 мг. > Цени

Ъгъл Ъгъл
Витамин C-1000 мг.

Витамин C-1000 мг.

22,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Витамини и добавки. Нито един витамин не оказва такъв благоприятен ефект върху човешкото тяло както витамин C. Той не се задържа в тялото и дозите трябва да се набавят ежедневно. Витамин C има мощни антиоксидантни (предпазва тялото от щетите причинени от свободните радикали в човешкото тяло) и имуноподдържащи свойства. Участва в образуването на ставите и сухожилията. Подтиска естественото производство на кортизол (кортизола подтиска производството на тестостерон). Тялото използва големи дози витамин C при борбата с различните болести и инфекции. Спортистите се нуджаят от по-високи дози витамин C. Витамин C се съдържа основно в плодовете (предимно цитрусовите...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Витамин C-1000 мг. в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Витамин C-1000 мг. кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Витамин C-1000 мг. се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Витамини и добавки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Витамини и добавки:

За момента няма разпознати марки Витамини и добавки
Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник