ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Витамини и добавки > Витамин E 400 IU > Цени

Ъгъл Ъгъл
Витамин E 400 IU

Витамин E 400 IU

24,90 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Витамини и добавки. Първоначално витамин Е се е считал за мазнина, извличана от растенията. Витамин Е е есенциален витамин, което означава, че тялото не може да го произвежда и следователно е необходим ежедневен прием чрез храна или добавки. Витамин Е е мастноразтворим витамин, в тялото той се съдържа в клетъчните мембрани. Витамин Е е общо наименование на група комплексни химикали, наречени токотриеноли и токофероли (алфа, бета, гама и делта токофероли). Алфа токоферола е най-важен за човешкият организъм. Основното действие на витамин Е е като антиоксидант, предпазващ от действието на свободните радикали в човешкото тяло. Витамин Е подобрява функциите на...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Витамин E 400 IU в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Витамин E 400 IU кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Витамин E 400 IU се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Витамини и добавки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл

Всички марки Витамини и добавки:

За момента няма разпознати марки Витамини и добавки
Продукт: Търси и сравни цени
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник