ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Помагало по български език и литература за 6. клас: 18... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Помагало по български език и литература за 6. клас: 18 теста, анализи, преразказ - Персей

Помагало по български език и литература за 6. клас: 18 теста, анализи, преразказ - Персей

7,19 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Пламен Тотев, Миглена СевдалиноваИздател: ПерсейПо новата учебна програма, влязла в сила от учебната 2017-18 годинаЦелта на помагалото е цялостно да подготви учениците за усвояването на учебния материал. На разбираем език, кратко и ясно са поднесени необходимите знания за тълкуването на всички изучавани литературни произведения. Това ще помогне на учениците както да разсъждават върху произведенията, така и да решават правилно тестовите задачи. Изучаваните творби са разгледани под формата на въпроси и отговори, обединени от обща тема. Това позволява в клас или за домашна работа да се обсъждат произведенията и да се създават текстове...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Помагало по български език и литература за 6. клас: 18 теста, анализи, преразказ - Персей в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Помагало по български език и литература за 6. клас: 18 теста, анализи, преразказ - Персей кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Помагало по български език и литература за 6. клас: 18 теста, анализи, преразказ - Персей се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник