ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Baseus Working Station 17-in-1 USB-C Hub -... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Baseus Working Station 17-in-1 USB-C Hub - мултифункционален хъб за свързване на допълнителна периферия за Macbook и USB-C устройства (сив)

Baseus Working Station 17-in-1 USB-C Hub - мултифункционален хъб за свързване на допълнителна периферия за Macbook и USB-C устройства (сив)

219 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Производител: BaseusМодел: Working Station 17-in-1 USB-C HubФабричен номер: CAHUB-DG0GEAN: 6953156214347Мултифункционален хъб с множество изходи за MacBook и компютри с USB-C стандартИзработка от здрава и приятна на допир алуминиева сплавВертикален дизайн с изключително удобна и практична поставкаВъзможност за свързване на до три монитора едновременно чрез HDMIВсяка функция се контролира от отделен чип, за максимално бърз трансфер на данниЧрез USB-C порта можете да зареждате вашето мобилно устройство с мощност до 100WБърз трансфер на данни с до 5Gbps скорост през USB-А портовете с USB 3.0 версияДвата предни USB-C порта служат за зареждане...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Baseus Working Station 17-in-1 USB-C Hub - мултифункционален хъб за свързване на допълнителна периферия за Macbook и USB-C устройства (сив) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Baseus Working Station 17-in-1 USB-C Hub - мултифункционален хъб за свързване на допълнителна периферия за Macbook и USB-C устройства (сив) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Baseus Working Station 17-in-1 USB-C Hub - мултифункционален хъб за свързване на допълнителна периферия за Macbook и USB-C устройства (сив) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник