ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Книги > БГ Октопод > Цени

Ъгъл Ъгъл
БГ Октопод

БГ Октопод

4,40 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. Автор: Димитър Златков Издателство: Ню Медиа Груп Година: 2010 ISBN: 9789543401352 Корици: меки Страници: 350 БГ Октопод е един документален разказ за опасните връзки и зависимости на Алексей Петров. От книгата ще научите: - как Алексей превзе бандата на " Наглите" с убийството на тартора им - как манекенки и гейове от модна агенция събират компромати за Трактора - воювал ли е с Мария Мургина заради рекет на олигарси по списък - истината за появата на Яне Янев и РЗС - как и защо Трактора подписа смъртната присъда на Таки - бил ли е Алексей таен премиер на България за година и половина - всичко за любовната му история с Надежда Михайлова -...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за БГ Октопод в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите БГ Октопод кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта БГ Октопод се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник