ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Металдетектор Модел MD-3010 > Цени

Ъгъл Ъгъл
Металдетектор Модел MD-3010

Металдетектор Модел MD-3010

265 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Металдетектор Модел MD-3010
Металотърсачът е предназначен за селективно търсене на черни и цветни метали /включително и самородно злато/, намиращи се в земята на дълбочина до 200см./теоритично за големи метални обекти/, както и във вода на дълбочина до 40 см.
Индентификацията на намерените метални предмети се отбелязва на иконите на дисплея. Дисплея има 8 икони за визуализация на намерените метални предмети, това са: пирони, монети, пръстен, злато и др.. Металотърсача дублира откриването на металите със звуков сигнал, който може да настроите по Ваше желание (има 8 различни звукови сигнала). На дисплея има секция оказваща дълбочината на намереният метален предмет.

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Металдетектор Модел MD-3010 в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Металдетектор Модел MD-3010 кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Металдетектор Модел MD-3010 се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник