ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Лаптоп аксесоари > Голяма и луксозна черна чанта за лаптоп, 4 джоба, дълга... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Голяма и луксозна черна чанта за лаптоп, 4 джоба, дълга дръжка

Голяма и луксозна черна чанта за лаптоп, 4 джоба, дълга дръжка

18,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Лаптоп аксесоари. Луксозна чанта за Вашият лаптоп! Специална изработка предлагаща лукс, комфорт, много добра защита за Вашият ноутбук и осигуряваща няколко нива на защита. Цвят: черен. На предната лицева страна има фон от светлосиви филизи за контраст!
Материал: Инпрегниран текстил. Не пропуска вода .Има дълбока и същевременно заоблена форма в горният си край. Стените са дебели, подплатени и твърстоящи отвън. Дръжките са вградени, твърди, никаква опасност от скъсване. Ципът е издаден нагоре на малко парче плат, за да Ви даде възможност свободно да положите лаптопа вътре. Подходящ за лаптоп от малките до 15 инча включително./ изпробвано е преди да бъде описано тук /.
Характериситка:...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Голяма и луксозна черна чанта за лаптоп, 4 джоба, дълга дръжка в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Голяма и луксозна черна чанта за лаптоп, 4 джоба, дълга дръжка кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Голяма и луксозна черна чанта за лаптоп, 4 джоба, дълга дръжка се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Лаптоп аксесоари в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник