ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Козметика за жени > Палитра с 20 сенки,2 молива, червило,2 вида брокат и... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Палитра с 20 сенки,2 молива, червило,2 вида брокат и течни сенки

Палитра с 20 сенки,2 молива, червило,2 вида брокат и течни сенки

20,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Козметика за жени. Палитра със сенки и всичко необходимо за един добър грим на фирмата " Ruby Rose". Това е едно голямо удобство тъй като комплекта е сгъваем и може да се побере в дамската Ви чанта или да Ви послужи, когато сте на път или на почивка. Това е чудесен подарък за Вас, за Вашата любима, майка, приятелка и др.
Комплекта е от черна кутия, на чийто вътрешен капак ще откриете голямо полезно огледало. Състои се от два етажа като горният се приплъзва над долния.
Етаж 1 съдържа: 2 броя шишенца с капачета с блестящ брокат. Той е безцветен като гел, но с безброй блестящи лепнещи частици, които са много ефектни. Различни цветове, променящи се на...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Палитра с 20 сенки,2 молива, червило,2 вида брокат и течни сенки в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Палитра с 20 сенки,2 молива, червило,2 вида брокат и течни сенки кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Палитра с 20 сенки,2 молива, червило,2 вида брокат и течни сенки се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Козметика за жени в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник