Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 1528

Кратки характеристики:

  • 12х приближение
  • Стабилизатор на образа
  • Леща за изравняване на полето
  • Doublet Field Flattener за гладки изображения
  • Водоустойчив с гумено покритие
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 12х приближение
  • Стабилизатор на образа
  • Леща за изравняване на полето
  • Doublet Field Flattener за гладки изображения
  • Водоустойчив с гумено покритие
Пълни характеристики
Характеристики
Оптика Нагоре
Покритие

Super Spectra

Приближение

12х

Диаметър на обектива

36 мм

Изходна леща

3 мм

Реално зрително поле

Видимо зрително поле

60°

Зрително поле на 1000 м

87.5 м

Минимално предметно разстояние

6 м

Очно разстояние

14.5 мм

Призма

Porro II Prism

Стабилизатор на образа

Да

Леща за изравняване на полето

Двоен изравнител на полето

UD леща

Не

Други Нагоре
Тегло

0.660 кг

Размер

127 х 70 х 174 мм

Захранване

2 броя AA батерии Капацитет на батерията - 4 часа

Други Нагоре
Водоустойчивост

Да

Гумено покритие

Да

Регулиране на междуочно разстояние

55-75 мм

Компактност

Първата изненада от биноклите на Canon 12x36 IS II е множеството възможности, побрани в това компактно устройство с прецизна оптика. Отдалечените и едва забележими обекти изскачат внезапно пред погледа ви, за да ги видите ярки и ясни.

 

Стабилизиращо влияние

Втората изненада е колко забележително ясен е обектът. Технологията на Canon за стабилизиране на образа (IS) е толкова ефективна, че сякаш биноклите са закрепени върху стабилна повърхност. За две хилядни от секундата след вибрационно въздействие върху оптичната ос се задейства механизмът за стабилизиране на образа, за да коригира с точност пътя на входящата светлина, като намалява риска от размазване на образа и осигурява стабилно наблюдение. Можете да използвате бинокъла си дори докато се движите с превозно средство. Високоефективната система за стабилизиране на образа ви позволява да използвате бинокъла 4 часа без прекъсване с един комплект батерии.

 

Красив дизайн

Любителите на природата ще оценят външните части с нисък коефициент на отражение и негланцираните предни капачки, благодарение на което не се смущават птиците и други диви животни. Големият бутон за стабилизиране на образа в горната централна част на бинокъла е лесно достъпен с пръстите на всяка една от ръцете ви. Това се отнася и за голямата ролка за фокусиране със стабилно и плавно движение. Издръжливите и големи гумени капачки, които покриват изцяло обективите, предпазват при удар. Окулярите разполагат с големи гумени сенници за удобно и лесно наблюдение.

 

Широко изглед, плоско зрително поле

Canon е постигнал значителното 60° видимо зрително поле, което дава възможност на потребителите да видят по-голяма част от наблюдаваните обекти. Обективите Doublet Field Flattener на Canon осигуряват красиви и плоски образи без изкривявания. Голямото очно разстояние позволява на потребителите да виждат цялото зрително поле от разстояние до 14,5 mm от окулярите – идеално за хора, които носят слънчеви очила или очила с диоптър.

 

Прецизна оптика

В биноклите е използван опитът на Canon в прецизната оптика и разработката на лещи – за да се постигнат ярки образи с висока разделителна способност. Покритието за лещи Super Spectra на Canon гарантира ярък и висококонтрастен образ с точен баланс на цветовете, като елиминира нежеланите вътрешни отражения от оптичната система, причиняващи вторични образи и избледняване на изображението.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 495.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 495.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация