Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 0899

Кратки характеристики:

светлосила f/4.5-5.6 , минимално предметно разстояние - 150 см , зрителен ъгъл 34° - 8° 15' 

Пълни характеристики

Кратко описание:

светлосила f/4.5-5.6 , минимално предметно разстояние - 150 см , зрителен ъгъл 34° - 8° 15' 

Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

70-300 mm при 35mm (1.0x)

112-480 mm при APS-C (1.6x)

Оптична схема

18 елемента в 12 групи

Ламели на диафрагмата

6 броя (заоблени)

Максимална светлосила

f/4.5-5.6

Зрителен ъгъл

34º - 8°15'

Минимално предметно разстояние

140 см

Увеличение

0.19x

Автофокусен мотор

USM

Стабилизация

Оптична (3 стъпки)

Резба за филтри

58 мм

Покритие на сензора

APS-C (за кроп сензор)

35mm ( Full frame )

Други Нагоре
Байонет

Canon EF

Размер

82.4 x 99.9 мм

Тегло

720 гр.

Със своите технологии за многослоен дифракционен оптичен (DO) елемент, стабилизиране на изображението (IS) и ултразвуков мотор (USM), EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM е върхово постижение на прецизната оптика. Обективът задава нови стандарти в компактния размер и високото качество на изображенията. Технологията за стабилизиране на изображението (IS) позволява кристално ясни изображения при по-ниски скорости на затвора, докато ултразвуковият мотор (USM) за задно фокусиране осигурява бърз и тих автофокус.

 

Факторът DO

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM е единственият обектив с увеличение в света, който включва дифракционен оптичен (DO) елемент. Въвеждането на новия трислоен дифракционен оптичен (DO) елемент прави обектива не само по-бърз, но и допринася за качество на изображенията без конкуренция. Дифракционният оптичен (DO) елемент е комбиниран с нормални елементи за пречупване на светлината за компенсиране на аберацията на цветовете. Така се постигат нива на коригиране на аберацията на цветовете, които преди това можеха да се постигнат само с използването на флуоритни елементи или лещи с ултраниска дисперсия (UD) . Резултатът е превъзходно качество на изображението в един изключително малък корпус.

 

Стабилизатор на изображението

Прочутата технология за оптичен стабилизатор на изображението на Canon компенсира около три стъпки без видимо увеличаване на размазването. Това многократно увеличава диапазона от случаи, при които е възможно снимане с държане на фотоапарата в ръка и ограничава необходимостта от носене на статив. Значително движение в конкретна посока се разпознава автоматично като целенасочено преместване. Корекцията в съответната посока се спира, за да се предотврати реакция на разклащането.

 

Ултразвуков мотор

Пръстеновият ултразвуков мотор (USM) осигурява практически безшумно автофокусиране с висока скорост, точност и ефективност със стабилен въртящ момент за бърза реакция и точно спиране. Използването на USM позволява ръчно нагласяне по всяко време, без да се повреди механизма за автофокусиране.

 

Приятно разфокусиране

Блендата се управлява от EMD (електромагнитна диафрагма) за бърз, тих и високопрецизен контрол, а обективът включва кръгла диафрагма на блендата за приятно фоново размазване.

 

Работа с EOS

Моделът на задвижването е създаден така, че да отговаря на последните серии фотоапарати EOS, като извлича максимална полза от предимството на бързия обектив. Информация за разстоянието предлага по-прецизно фотографско мерене свързано с фокуса при светкавици E-TTL II.

 

В хармония с околната среда

В съответствие със строгата политиката на Canon за опазване на околната среда, за оптиката на обектива е използвано само безоловно стъкло.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      2 799.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      2 799.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Предна капачка - Canon E 58mm II

Задна капачка - Canon

Сенник - Canon ET-65B

Мек калъф - Canon LP1116